INTEGRATION = SAMMENKOBLING​
I DAG ER DET IKKE NØDVENDIGT AT GÆTTE – ALT KAN SPORES.

Integrationer giver mulighed for at ramme din målgruppe ekstremt præcis.

Det er vi eksperter i hos Wizeweb.

Vi laver rigtig mange integrationer i vidt forskellige opsætninger. Både simple integrationer mellem to-tre medier og kanaler, men også store og komplekse integrationer har vi stor erfaring i. Og altid til stor gavn for vores kunders generelle markedsføringsindsats og salg.

Læs mere om de forskellige muligheder for integration herunder.

Google-integration

Der er mange ”billige” point at hente i at anvende de glimrende gratis redskaber Google stiller til rådighed. Vi oplever dog desværre, at mange virksomheder ikke har tilpasset redskaberne – og dermed går glip af værdifuld, ”gratis” data, de ellers kunne bruge effektivt i deres markedsføring.

Hos Wizeweb installerer og konfigurer vi følgende Google-løsninger:

 • Analytics
 • Search Console
 • My Business
 • Marketing Platform, inkl. Tag Manager
 • Business Solutions

Disse værktøjer er forudsætningen for at Google får det bedste kendskab til dig, og er starten på den tekniske opsætning af SEO.

Når vi skal i gang med konfigurationen af denne del, vil I modtage et spørgeskema fra os, som I skal udfylde. Desuden skal vi have adgang til jeres Google-værktøjer – opsætning af denne del hjælper vi naturligvis også med.

Facebook-integration

Skal man bruge Facebook til effektiv markedsføring, er det essentielt at den tekniske del bliver sat korrekt op. Der ligger virkelig meget værdifuld viden i de data, man kan samle op via Facebook.

Facebook benytter en ”Pixel” til at spore brugerens adfærd, og giver dermed mulighed for en effektiv og målrettet kommunikation til den relevante målgruppe.

Facebook er en af de kanaler der hyppigst bliver anvendt i virksomheder i dag. Det er derfor meget vigtigt, at setuppet er teknisk 100% korrekt sat op. Her er Facebooks Pixel essentiel.

Hos Wizeweb hjælper vi med:

 • Korrekt teknisk opsætning og installation af Facebooks Pixel på din hjemmeside
 • At parre virksomhedens forretning på Facebook med din WooCommerce-shop. Dermed kan der shoppes i din WooCommerce-shop direkte i Facebook
 • Teknisk opsætning af målgrupper, annoncer og posts
 • Integration af Mailchimp
 • Adgang til AdExpresso, et kraftfuldt værktøj, der giver dig tilbundsgående rapporter om din markedsføringsindsats

Instagram-integration

Instagram er en kanal, der i de seneste år er blevet virkelig stor, og som bruges af rigtig mange brugere. Det er samtidig et stærkt værktøj, hvis det bruges korrekt. For at sikre en effektiv markedsføring fra Instagram, må man konstant opdatere og skabe nyt indhold, ellers bliver det svært at bruge Instagram effektivt til markedsføring.

Instagram er ejet af Facebook, og giver derfor mulighed for, at man kan benytte Facebooks annoncemotor til at sende indhold ud på Instagram.

Hos Wizeweb hjælper vi med

 • Blogging, dvs. dine Instagram-posts bliver vist som blogposts på din hjemmeside, så du ikke behøver udgive artiklen på både Instagram og hjemmeside
 • Instagram-feed på din hjemmeside. Alle dine posts fra Instagram bliver vist i et feed på din hjemmeside

LinkedIn-integration

Omtales oftest som den ”professionelle SoMe-platform”. LinkedIn er måske en smule overset ift. markedsføring. Det er synd, da LinkedIn kan være yderst effektiv i din markedsføring.

En ting der virkelig adskiller LinkedIn fra andre SoMe-platforme er, at du får mulighed for at målrette dine budskaber direkte efter personers arbejdstitel og -sted. Det kan du pt. ikke på andre SoMe-platforme. Det er meget værd ift. målretning i markedsføringen, specielt til B2B-markedsføring.

WizeWeb hjælper med

 • Blogging, dvs. dine LinkedIn-posts bliver vist som en blogpost på din hjemmeside, så du ikke behøver udgive artiklen på både LinkedIn og hjemmeside
 • Lead-sporing – hvem har besøgt jeres hjemmeside?
 • Med teknisk opsætning af målgrupper, annoncer og posts

Mailchimp-integration

Nyhedsbreve er en anden metode til markedsføring og kommunikation med dine kunder. Med relevant og interessant indhold, kan nyhedsbreve være en meget effektiv metode til at fastholde og få nye kunder.

Hos Wizeweb har vi valgt at fokusere på Mailchimp til udsendelse af nyhedsbreve samt integration med hjemmeside eller shop.

Sættes Mailchimp teknisk korrekt op med fx din hjemmeside eller shop, får du mange muligheder for samspil.

Mailchimp giver bl.a. mulighed for direkte at integrere produkter fra din shop i nyhedsbreve. Eller automatisk at sende et nyhedsbrev, hver gang du har en nyhed på din hjemmeside.

MailChimp automation

Den helt store gevinst opnås dog i automation, hvor flere mails automatisk kan afsendes i et naturligt forløb. Et eksempel kan være en bekræftelsesmail, efterfulgt af en ordrebekræftelse og en mail om tracking af kundens produkt. Der findes masser af kombinationer for udsendelse, du kan benytte, når Mailchimp er sat 100% korrekt op

Hos Wizeweb hjælper vi med:

 • At lave grundopsætningen så din hjemmeside eller shop bliver forbundet med Mailchimp
  Dette inkluderer forms og lister
 • Grundopsætning af automation: Automatisk udsendelse
 • En dynamisk liste, der giver præcist overblik over, hvor kunderne befinder sig i købsrejsen

Øvrige integrationer

Udover de nævnte markedsføringskanaler, hjælper Wizeweb også med gnidningsfrie integrationer af de fleste økonomi- og logistiksystemer fx Navision eller e-conomic.

Vi har desuden løsninger, der giver mulighed for effektive agentportaler.

Kontakt os på tlf. 71994050 eller mail kaffe@wizeweb.dk

Referencekunde - Heidi Møller - Gå mig glad

Hos WizeWeb får man virkelig fuld service. Der er altid hjælp at hente i forhold til opsætning af hjemmeside, SEO, andre spørgsmål og der er altid et hurtigt svar. Jeg vil til enhver tid anbefale andre at lægge deres hjemmeside her – jeg kommer aldrig til at skifte.

HEIDI MØLLER |GAAMIGGLAD.DK

Referencekunde - Tomas Due - todue.dk

For mig er det vigtigt, at jeg er selvkørende i den daglige vedligehold. Det er virkeligt et nemt “backend” system som gør at jeg selv kan klare de daglige ting på hjemmesiden. 

TOMAS DUE | TODUE.DK

Referencekunde - Glenn Kjær - Promovista

WizeWeb lever op til navnet. Ekstremt serviceorienterede og fleksible, krydret med viden og begejstring for opgaverne. Det er min oplevelse med WizeWeb. 

GLENN KJÆR | PROMOVISTA.DK

Luk menu