Pixel Perfect webdesign – hvad er det?

Pixel Perfect webdesign går ud på at RAMME grafikERNES DESIGN knivskarp uanset om brugeren ser din hjemmeside eller shop på en SmartPhone eller på en stor computer skærm med høj opløsning.

Nye avancerede teknologi giver mulighed for at interaktive og brugervenlig visningsmuligheder, på alle typer af device, så brugeren får lyst til at blive på web- og shop stedet i længere tid. Pixel Perfect design giver dermed fortrin i SEO sammenhænge (blandt mange andre parametre), så der opnås en højere score i Google vurdering.

Grafisk design af skabeloner til hjemmesider har indtil ny typisk blevet opsat i PhotoShop (bitmap med 72 PPI) i mange lag, hvilket ikke giver mulighed for skalering uden det giver dårlige kvalitet.

Igennem vores store erfaring med at arbejde sammen med grafikere, har vi gang på gang oplevet at grafiker må gå på kompromis med det grafisk udtryk når der arbejdes med bitmap grafik.

Hos Wizeweb støtter vi op omkring at grafiker skal have designfri på de digital platforme. Med vores erfaringer fra mange Pixel Perfect projekter til digital visuel design, tilbyder vi rådgivning i hvordan webgrafiker kan arbejde smartere og få netop det grafisk udtryk de ønsker på de digitale platforme.

Vi anvender nye tekniske muligheder til opbygning af design og skabeloner til f.eks. WordPress og Woocommerce med Elementor PRO. Med visuelle editor er der helt nye mulighed for hurtigt at opbygge netop det design de ønsker på hjemmesiden.

Pixel Perfect opnås ved at arbejde med vektore i stedet for bitmap. Grafiker har typisk erfaring med at anvende Adobe Illustrator til at opbygge grafisk elementer f.eks. logo, Infografik. Den perfekte måde at opbygge web- og shop design i dag er via Adobe XD, som både gør det nemt for grafiker at opbygge webdesign der er fuld skalerbar. Webudvikleren har nemt adgang til grafisk elementer og CSS data kan direkte anvendes i opsætning af skabeloner.

Læs mere om:

Hvad er Vektorgrafik med billedeksempel på Bitmap og Vektor grafik

Læse mere om Vektor grafik og Adobe XD på Wikipedia her

Test din grafik eller websted med denne Pixel perfec tester

Like this article?

Del på facebook
Del på Facebook
Del på twitter
Del på Twitter
Del på linkedin
Del på Linkdin
Del på pinterest
Del på Pinterest

Leave a comment