BRUG DINE RESSOURCER RIGTIGT​
Wizeweb er specialister i at drive og optimere online markedsføring med din hjemmeside eller shop som platform

Hvilke digitale marketingskanal skal anvendes?

Du kan meget nemt ende op med rigtig mange kanaler i din markedsføring. Nogle gange giver det mening, men i de fleste tilfælde er det ikke nødvendigt at inddrage samtlige tilgængelige kanaler. Mange kanaler kræver nemlig mange integrationer, og mange integrationer kræver rigtig mange timer i vedligehold. Derfor er det vigtigt at finde de relevante kanaler fra starten, så dine ressourcer bliver brugt rigtigt.

Vi hjælper dig med denne proces:

Strategisk sparring, tidsforbrug, årshjul, hvor mange ressourcer har du til markedsføring og hvad er dine mål? Alle de overvejelser vender vi sammen, og finder den optimale løsning til at drive din markedsføring.

Online kampagne styring

Når vi driver en online-kampagne, foregår det typisk på den måde, at kunden leverer indhold, tit 4 forskellige billeder og 4 forskellig tekster med forskellige budskaber. Vi kombinerer herefter alle muligheder i de i alt 16 annoncer, og overvåger dem for at få indblik i, hvilke annoncer der performer bedst. På den måde kan vi pille dårligt performende annoncer ud tidligt i kampagnen, og kun ende op med de annoncer som målgruppen reagerer bedst på. Dét er effektiv online markedsføring, og det giver både bedre resultater og et optimeret ressourceforbrug.

Kontakt os på tlf. +45 7199 4050 eller mail kaffe@wizeweb.dk

Referencekunde - Heidi Møller - Gå mig glad

Hos WizeWeb får man virkelig fuld service. Der er altid hjælp at hente i forhold til opsætning af hjemmeside, SEO, andre spørgsmål og der er altid et hurtigt svar. Jeg vil til enhver tid anbefale andre at lægge deres hjemmeside her – jeg kommer aldrig til at skifte.

HEIDI MØLLER |GAAMIGGLAD.DK

Referencekunde - Tomas Due - todue.dk

For mig er det vigtigt, at jeg er selvkørende i den daglige vedligehold. Det er virkeligt et nemt “backend” system som gør at jeg selv kan klare de daglige ting på hjemmesiden. 

TOMAS DUE | TODUE.DK

Referencekunde - Glenn Kjær - Promovista

WizeWeb lever op til navnet. Ekstremt serviceorienterede og fleksible, krydret med viden og begejstring for opgaverne. Det er min oplevelse med WizeWeb. 

GLENN KJÆR | PROMOVISTA.DK

Luk menu