OM WIZEWEB

Wizeweb, har været med fra starten

Vi har derfor oparbejdet en betydelig teknisk ekspertise i de utallige muligheder, internettet giver os. Webteknologi er vores passion, og vi arbejder altid målrettet på, at udnytte teknologien så effektivt som overhovedet muligt.

I takt med vi lærer vores kunders forretninger at kende, skaber vi ofte kreative og profitable løsninger. Jo mere vi bliver inddraget, jo større mulighed har vores lidt krøllede hjerner for at skabe helt unikke løsninger.

Vi arbejder passioneret for at ramme den rigtig løsning og ende med det bedst mulige resultat – om det er webudvikling eller at drive en online-kampagne, skal resultatet altid mindst leve op til kundens forventning – og oftest overstiger vores løsninger kundens forventninger. Så har vi gjort det godt.

En stærk online-profil er meget mere end et flot website og et skarpt logo. Vores kunders resultater skabes ud fra en dyb forståelse af opgaven, og vigtigst at alt: En fælles forventningsafstemning.

Hos Wizeweb er et ord, et ord. Lover vi noget, holder vi det også. Vi vil altid vores kunders bedste – det er i sidste ende også vores eget bedste, og det er sådan vi vil drive forretning.

Skal vi skabe unikke løsninger sammen?
Kontakt os på tlf. 29 27 18 61 eller mail kaffe@wizeweb.dk

HOLDET, der arbejder for at vi lykkes sammen

Lotte

Ejer og projekt ansvarlig

Celina

Drift og kundeservice 

Jesper

Udvikler

tilknyttet bureauet

Rasmus

Videograf

Gary

Fotograf

Benjamin

Udvikler